Miloševićevi izlivi besa na treningu posle derbija: Savo zamerio igračima dve ključne stvari!

Autor:

Sport

04.03.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi broj 162 nije opravdao očekivanja ne samo gledalaca, već i samih aktera utakmice u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Telegraf prenosi da je trener Partizana Savo Milošević imao dve velike zamerke svojim saigračima na treningu nakon derbija sa Crvenom zvezdom.

Prvi problem bio je zahtev Miloševića da igrači ne ulaze u raspravu sa sudijama, no igrači nisu mogli da ispoštuju to što je umnogome pomoglo da se minuti efektivne igre smanje.


Druga stvar koju je strateg "crno-belih" zamerio svojim pulenima jeste ulazak u ritam Zvezde, pa su gostujući igrači često preskakali vezni red i slali duge lopte ka Umaru Sadiku što nije stil igre na koji su nas navikli fudbaleri Partizana.
RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija... Duel Umara Sadika i Miloša Degeneka

Na kraju je ukoren je i kapiten Vladimir Stojković zbog detalja iz same završnice utakmice kada je iskusni čuvar mreže odlučio da izgubi koju sekundu u situacijama kada rezultat nije bio u korist Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Priliku da se iskupe igrači beogradskog tima će imati u subotu od 20 časova kada na domaćem terenu dočekuju Radnički iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading