HUMANI MATA: Niko iz Premijer lige se nije pridružio akciji

Autor:

Sport

06.10.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata je podržao humanitarnu akciju koja pomaže deci i siromaštvu u svetu, ujedno je pozvao svoje kolege da učine isto. Dva meseca kasnije niko iz Premijer lige se nije odazvao!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svestan da fudbal nije najvažniji u životu: Huan Mata

Fudbaleri mnogo zarađuju u današnje vreme, i mogu sebi da priušte sve što žele: kola, vile, avioni...luksuz u svakom pogledu.

- Izvan fudbalskog sveta postoji neki drugačiji. Nije sve u životu dizanje trofeja i osvajanje titula. Mislim da je ovo mali doprinos svakog od nas, koji na kraju može puno da znači – rekao je Mata.

60 dana kasnije, njegovom pozivu su se odazvali samo Mats Humels, Đorđo Kjelini kao i igračice Aleks Morgan i Megan Rapin.

- Jako sam zainteresovan za vaš projekat i čestitam Mati na ideji. Ne zanima me nikakva promocija samo želim podržati projekat i učiniti sve što mogu. Javite mi samo kako da se prijavim- napisao je Kjelini u mailu upućen organizaciji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading