Bajernov minimalac protiv Šalkea za polufinale kupa Nemačke!

Autor:

Sport

03.03.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je igrao kao večeras protiv Bajerna Šalke sigurno ne bi imao samo tri osvojena boda u Bundesligi od kraja januara, jedan postignut i čak 14 primljenih golova. Ovako, psihološki poljuljana četa Davida Vagnera dala je svoj maksimum protiv velikog favorita u četvrtfinalu DFB kupa, izgubila minimalno (0:1) i ako ništa drugo časno se oprostila od ovog takmičenja. Ali posle svega ipak ostaje gorčina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Bajerna iz Minhena

Dugo će navijači Šalkea žaliti za šansom koju je u 65. minutu imao Benito Raman, momak koji tek što je kročio na teren.

Lepo je po desnom boku probio Velšanin Rabi Matondo, ostavio sve čuvare iza sebe, onda idealno uposlio Ramana, a ovaj traljavo gađao, pravo u naručje Manuela Nojera, sa tek desetak metara...

Ispostaviće se da je to bila najbolja šansa da se konačno prekine post dug 300 minuta, odnosno da meč dobije na dramatičnosti.

Očekivalo se da će Hansi Flik odmoriti neke od najvažnijih igrača posle one rapsodije u Sinshajmu protiv Hofenhajma (6:0), on je međutim izveo gotovo isti tim i samo naredio lakši intenzitet juriša.

Bavarci su držali loptu duže nego obično, davili domaćina kao zmija žabu i na kraju slavili zahvaljujući jednom preciznom hicu Jozue Kimiha u 40. minutu. 

Odbijenu loptu posle kornera Filipea Kutinja nemački reprezentativac zahvatio je snažno, ona je prošla dvojici igrača kroz noge i prevarila Šuberta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading