Novi rat u Barsi: Setjenov pomoćnik vređao igrače, pa ušao u klinč sa Mesijem!

Autor:

Sport

03.03.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je poražena od Real Madrida u El Klasiku sa 2:0, pa atmosfera u taboru tima iz Katalonije nije na zavidnom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Ne tako davno sukob je bio prisutan na relaciji uprava – igrači, a ovoga puta sa fudbalerima u dobrim odnosima nije pomoćni trener Eder Sarabija.

Navodno, asistent Kikea Setjena je za čitavo vreme trajanja velikog derbija u Madridu "divljao na klupi i vređao vlastite igrače", prenosi španski TV kanal Vamos.

Oni ističu da je na udaru Sarabije najviše bio Antoan Grizman, te da nije poštedeo ni kapitena Lionela Mesija.

ESPN piše da Sarabija, Setjenova desna ruka, nije najbolje prihvaćen od strane igrača od dolaska u Barselonu, ali da je svoje izabranike još ranije trener upozorio na pomalo ekscentrično ponašanje svog pomoćnika.

Novinar ESPN-a Mojses Lorens piše da je na treningu Barselone došlo do žestoke svađe Mesija i Sarabije, te da mu je Argentinac sugerisao da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i da mu neće dopustiti da stalno kritikuje i vređa igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading