Đorđević: Već smo postigli neočekivan uspeh, ponosan sam bez obzira kakav ishod bude!

Autor:

Sport

03.03.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde nastavljaju borbu u Ligi šampiona, a naredni rival im je ekipa Midtjilanda. Meč osmine finala Lige šampiona za mlade je na programu u sredu od 16 časova, a šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević ističe da ekipu očekuje težak meč.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Đorđević

- Utakmice Lige šampiona su za nas veliko iskustvo. Svaki osvojeni bod u grupnoj fazi je značio deci, a sam prolazak dalje i eliminacija Šerifa je mnogo više od onog što je očekivano. Stigli smo među 16 najboljih ekipa i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji plasman. To su utakmice koje se pamte i svesni smo toga- rekao je Đorđević.

Danski predstavnik u elitnom juniorskom takmičenju je klub čiji se rezultati i zarada zasnivaju na igračima iz omladinskog pogona.

- Midtjiland je kvalitetna ekipa i publika će imati prilike to da vidi. Radi se o klubu koji zarađuje milione na deci iz Omladinske škole i koncept im je upravo baziran na razvoju igrača. Čak šest igrača koji će igrati protiv nas su prvotimci i to standardni. Imaju nekoliko fudbalera sa sjajnom levom nogom, tehnički su odlični, a umeju da zaprete i iz prekida. Čeka nas zahtevna utakmica, ali mi smo Zvezda, domaćini smo i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Kakav god da bude ishod, biću ponosan na našu decu zbog svega što su učinili ove sezone u Evropi- rekao je trener crveno-belih.

Zdravstveno stanje u ekipi je dobro, s obzirom da je Aleksa Matić ozdravio, a da se Borisav Burmaz oporavio od povrede zadobijene na utakmici protiv Sinđelića.

- Svi su spremni i orni za meč. Odlična vest za nas je da možemo da računamo na Matića i Burmaza, a kao i u prethodnim mečevima, priključićemo Miletića i Lazetića iz kadeta, tako da ćemo biti još mlađi- podvukao je Đorđević.

Ukoliko Crvena zvezda eliminiše na stadionu Voždovca danskog prvaka, u četvrtifinalu će je čekati pobednik susreta između Ajaksa i Atletiko Madrida. I taj meč je prilikom žreba određen da se igra u Beogradu, a termini su 17. ili 18. mart. Polufinala i finale odigraće se od 17. do 20. aprila u Nionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading