Tošić otkrio Rusima: MOGU DA ODEM IZ PARTIZANA U SLUČAJU DOBRE PONUDE!

Autor:

Sport

06.10.2017

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Tošić vratio se ovog leta u Partizan nakon pune decenije igranja u inostranstvu i pored poziva klubova iz Turske i UAE. On je, međutim, ruskim medijima otkrio da i pored trogodišnjeg ugovora, on može da napusti crno-bele u slučaju neke dobre ponude koja bi zadovoljila sve strane.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Tošić (desno) je izabrao Paritzan, ali ima odrešene ruke

Partizanovo krilo je pauzu za okupljanje reprezentacija iskoristio tako što je otputovao u Rusiju na nekoliko dana.

- Imam stan u Moskvi, a u minulom periodu akumulirale su se određene stvari koje su zahtevale moje prisustvo. Sada se vraćam u Srbiju kako bih nastavio sa treninzima. Nažalost zaradio sam i tu manju povredu koja zahteva oporavak - rekao je Tošić ruskim medijima. 

Ruske kolege zanimalo je - šta zašto je izabrao da karijeru nastavi u Partizanu?

- Imao sam dobre ponude iz inostranstva. Iz Rusije, Turske i UAE. Ali, odlučio sam da se vratim u Srbiju. Partizan je ozbiljan klub, igra grupnu fazu Lige Evrope. Ujedno, kod kuće je uvek najlepše. Jako sam zadovoljan.

Tošić je otkrio ruskim novinarima jedan zanimljiv detalj koji se baš nije provlačio po srpskim medijima.

- U isto vreme dogovorio sam se sa upravom da mogu da idem ukoliko stigne ponuda koja je interesantna meni i klubu. Ako tako bude, neće biti problema. Planiram da igram još nekoliko godina na vrhunskom nivou - kaže iskusni reprezentativac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading