Đavo odneo šalu: Odlaže se meč PSŽ-Borusija Dortmund?

Autor:

Sport

02.03.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Borusije Dortmund mogao bi da bude otkazan zbog bojazni od širenja koronavirusa, ili da u najboljem slučaju bude održan bez prisustva navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dortmund - PSŽ

Ministarstvo odbrane Francuske u subotu je odlučilo da će sva velika okupljanja, koja broje više od pet hiljada ljudi, biti otkazana zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Proteklog vikenda popularni "Sveci" su igrali protiv Dižona i trijumfovali 4:0, ali je klub tek 75 minuta pre početka meča saopštio da će utakmica biti održana.

Iz predostrožnosti je odlučeno da deca, koja inače prate igrače na teren, ovog puta ne budu prisutna, a nije bilo ni rukovanja.

Osim toga, otkazan je i atletski polumaraton, koji je trebalo da bude održan u francuskoj prestonici.

U Italiji je za vikend otkazano nekoliko mečeva, a jedan od njih bio je derbi između Juventusa i Intera. Razmatralo se o tome da utakmica bude održana bez prisustva publike, ali su se organizatori odlučili za strože mere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading