Zidan digao ruke od Luke!

Autor:

Sport

02.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan (47) digao je ruke od srpskog napadača Luke Jovića (22)! O tome svedoči podatak da ga nije uvrstio među 19 igrača, na koje je računao pred sinoćni el klasiko protiv Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Ugledni španski mediji, među kojima prednjači As, tradicionalno dobro upućen u dešavanja u Madridu, smatraju da je Francuz na ovaj način poslao jasnu poruku Srbinu da ne računa ozbiljno na njega. O tome svedoči i činjenica da se "kraljevski klub" već okrenuo alternativama u napadu i zameni za Karima Benzemu, koji polako napušta fudbalski zenit.

Šuška se da su Madriđani već na leto spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu (75.000.000 evra) Erlinga Holanda, Norvežanina koji je na devet utakmica za Dortmund postigao čak 12 golova. List As navodi da je srpski reprezentativac u savršenoj fizičkoj formi, pa se pretpostavlja da je izostavljen iz nefudbalskih razloga. Bivši centarfor Crvene zvezde poslednji put je igrao 9. februara, kada je u 88. minutu Zidan rešio da ga pusti na teren protiv Osasune, pri vođstvu Reala od 3:1. Jović je za tako malo vremena uspeo da se upiše u strelce, ali bio je to njegov tek drugi gol u dresu Reala na 24 utakmice u svim takmičenjima.

Od tog gola prošle su pune tri nedelje, a Srbin je na terenu proveo još svega šest minuta u remiju protiv Selte (2:2). Poređenja radi, Luka u Realu učestvuje u postizanju gola (kao strelac ili asistent) na svakih 192,5 minuta, dok je u Ajntrahtu to činio na svakih 97 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading