Engleski mediji teraju Hrvata iz Liverpula: "Bilo je to poslednje od njega"

Autor:

Sport

01.03.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je izgubio 3:0 na gostovanju kod Vatforda, a jedan od najlošijih fudbalera u tom susretu bio je hrvatski fudbaler Dejan Lovren.

Dejan Lovren

Hrvatski štoper počeo je susret u paru sa Van Dajkom, koji takođe nije bio na svom uobičajenom nivou, ali nije primio ni blizu toliko kritika kao Lovren u engleskim medijima.

Britanski mediji objašnjavaju kako je Lovren poznat po tome da ne iskorišćava prilike koje dobije i da je ispucao sve kredite koje zaslužuje kod Klopa. Takođe, mediji prozivaju Klopa zbog toga što je Lovrena uopšte stavio u igru. 

Stranica Liverpool.com takođe piše o Lovrenu kao o nekom ko je svoje šanse potrošio, ali i navodi kako "sada više ne bi trebalo biti dileme o tome da Džo Gomez mora igrati ispred Hrvata". 

Toni Kaskarino, novinar Talksporta, tvrdi kako je Lovrenova jučerašnja predstava bila lošija čak i od one Lorisa Karijusa, koji je u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida greškama poklonio titulu kraljevskom klubu.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Lovren

- Ovo što je on napravio je gore čak i od onog što je Karijus napravio. Lovren je imao tipičan dan za Lovrena. Za Hendersona je pred dodelu nagrada za najbolje igrače u Premijerligi bilo dobro da Lovren nije igrao jer je Henderson bez njega izgledao puno bolje, kao i svi ostali - rekao je Kaskarino. 

Kritičan prema Lovrenu i Klopu bio je i Džejmi Karager, bivša legenda Liverpula, koji takođe tvrdi da mu nije jasno zašto je Lovren uopšte igrao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading