Salihamidžić se oglasio posle skandala: Ovo je bio tužan dan, bruka i sramota!

Autor:

Sport

01.03.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan Salihamidžić osudio je ponašanje dela navijača na meču sa Hofenhajmom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hasan Salihamidžić

Taj duel Bavarci su dobili sa 6:0, a meč su obeležili navijači gostiju, koji su vređali vlasnika Hofenhajma Ditmara Hopa.

Pored uvredljivih parola koje su se pojavile na tribinama (Ku**in sine), utakmicu je obeležila i solidarnost fudbalera obe ekipe koji su otišli u svlačionici, kada je meč nakratko prekinut.

- Dve pobede i 120. rođendan Bajerna. Mogla je to biti savršena nedelja. Dakle, ovo je bio tužan dan. Sramota. Za mržnju i netrpeljivost nema mesta u društvu i fudbalu. Bundesliga ne sme izgubiti svoje pozicioniranje, a Bajern je sad bio jasan, što se moglo i videti. Svi mi u fudbalu moramo da se pozabavimo tim problemom bez kompromisa. Mi u Bajernu ćemo analizirati situaciju i reagovati. Takođe, vrlo je važno živeti u toleranciji. Ako ne možete prihvatiti takva pravila, onda nemate mesta u Bajernu- napisao je Salihamidžić na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading