Alarm u UEFA: Odlaže se meč Norveške i Srbije?

Autor:

Sport

01.03.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) održaće u utorak u Amsterdamu hitan sastanak gde će se odlučiti o eventualnom odlaganju predstojećih utakmica baraža za Evropsko prvenstvo 2020. godine zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Mečevi baraža za plasman na ovogodišnje Evropsko prvenstvo, kao i pojedine prijateljske utakmice koje su u planu ovog marta, mogle bi da budu odložene zbog širenja koronavirusa, a više o tome znaće se nakon sastanka evropske Kuće fudbala naredne nedelje.

– UEFA je u stalnom kontaktu sa vladama svih zemalja u kojima su registrovani slučajevi obolelih od koronavirusa. Imaćemo i razgovore sa predsednicima nacionalnih fudbalskih saveza i nakon toga ćemo doneti odluku. Zdravlje je prioritet i ono dolazi ispred sporta – saopštilo je ovo regulatorno telo.

Ukoliko se to desi, mečevi bi mogli da budu pomerni za sredinu aprila, što znači i da će se susret između Norveške i Srbije, koji je zakazan za 26. mart u Oslu, takođe naći među njima.

Brojni mečevi u Italiji i širom Evrope u proteklih nedelju dana igraju se pred praznim tribinama ili se odlažu zbog virusa koji je na Starom kontinentu, za sada, najozbiljnije pogodio Apeninsko poluostrvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading