Imobile i VAR srušili Mihinu Bolonju, Lacio na čelu Serije A!

Autor:

Sport

29.02.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija savladali su Bolonju sa 2:0 u okviru 26. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćiro Imobile postiže gol 

Posle nešto bolje igre na početku meča, Lacijali su poveli u 18. minutu kada je Luis Alberto preciznim udarcem sa distance savladao Skorupskog.

Tri minuta kasnije, ekipa Simonea Inzagija duplirala je prednost nakon što je Luis Alberto dodao do Hoakina Koree koji je uz malo sređe zatresao mrežu gostiju.


Do kraja poluvremena nije bilo mnogo uzbuđenja, ali u drugom su fudbaleri Bolonje zaigrali dosta bolje.

Uspeli su puleni Siniše Mihajlovića da postignu čak dva gola, međutim oba su bila opravdano poništena posle VAR provere - prvo Densvilov zbog igre rukom u 53, a potom i pogodak Tomijasua u 68. minutu kada je Japanac bio u ofsajdu.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić odigrao je čitav meč za domaći tim, a Siniša Mihajlović imao je sjajan doček od strane navijača svog nekadašnjeg kluba, više o tome pročitajte OVDE.


Lacio je tako preuzeo čelnu poziciju na tabeli Serije A sa 62 osvojena boda, dva manje od Juventusa koji ima utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading