Ronaldo i Mesi zajedno kod Bekama?

Autor:

Sport

29.02.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam ima velike planove sa Interom iz Majamija. Vlasnik novog MLS kluba bi voleo da dovede dva velika rivala Lionela Mesija i Kristijana Ronalda u Sjedinjene države.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Inter Majami će u nedelju započeti svoju prvu MLS sezonu. Iako trenutno nema velikih imena u ekipi tog novajlije, deluje da bi u budućnosti moglo da ih ima. U poslednje vreme kruže glasine da bi Mesi i Ronaldo mogli da pređu u taj klub.

- Svaki tim sveta bi voleo da ima Mesija i Ronalda. Ali, uvek smo govorili da smo mi drugačiji od svakog drugog tima, što sigurno govori svaki vlasnik kluba na svetu- istakao je Bekam i dodao:

- Mi želimo da uspemo u tome i ako budemo imali mogućnost da angažujemo velika imena, to će biti fenomenalno. Srećni smo što imamo grupu vlasnika koja ima tu viziju, želi da ima uspeha i da bude konkurentna, zajedno sa najboljim igračima- rekao je Bekam.

44-godišnjak je zadovoljan ekipom koju trenutno ima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

- Verujemo našem timu i zaista smo srećni sa svojim igračima. Ali, razgovarali smo o tome da, kada budemo imali mogućnost, angažujemo velika evropska imena. Razmišljam dugoročno. Želim da izgradim takvu tradiciju, da moja deca za 20 godina mogu da kažu: 'Moj tata je stvorio ovaj klub- zaključio je Bekam.

Inter Majami će svoj prvi meč u američkoj ligi odigrati u nedelju od 23.30 protiv Los Anđelesa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading