(VIDEO) Ajntraht remijem proslavio plasman u osminu finala Lige Evrope, Kostić i Gaćinović udaraju na Bazel!

Autor:

Sport

28.02.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su eliminisali Salcburg. Prva utakmica u Nemačkoj pripala je "orlovima" rezultatom 4:1, dok je u revanšu odigranom večeras u Austriji bilo 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta

Drugi meč je odigran tek danas zbog problema sa nevremenom, a sve je počelo dobro po domaćina pošto je Andreas Ulmer sjajnim pogotkom doveo svoj tim u vođstvo već u desetom minutu.



Nemci su brzo odgovorili, igrao se 30. minut kada je reprezentativac Srbije Filip Kostić sjajno probio po levoj strani i centrirao Andreu Silvi koji je glavom savladao Stankovića.



U 72. minutu Salcburg je ponovo stigao do vođstva kada je Žerom Onguene bio najviši u skoku nakon kornera Soboslaija, međutim svaku nadu da bi Austrijanci mogli do preokreta ugasio je Andre Silva svojim drugim pogotkom u 83. minutu susreta.


Ajntraht će se u osmini finala Lige Evrope sastati sa Bazelom, a ostale parove možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading