Zvezda Premijer lige u KARANTINU!

Autor:

Sport

28.02.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Son Hjun min otići će u karantin po povratku u Englesku iz Seula, iz predostrožnosti zbog širenja koronavirusa. Son je prošle nedelje u Seulu podvrgnut operaciji ruke i uskoro se vraća u Englesku, rekao je u petak na konferenciji za medije, trener Totenhema Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Južnokorejske vlasti saopštile su da je u zemlji zabeleženo 2.337 slučajeva koronavirusa i da se virus brzo širi.

Od posledica virusa umrlo je 16 osoba. Murinjo je rekao da se nada da će se Son vratiti "za nekoliko utakmica" do kraja sezone.

- Moraće da poštuje bezbednosni protokol- dodao je Murinjo

Isto je rekao i za napadača Harija Kejna, koji se od povrede tetive oporavlja brže nego što je očekivano. Prognoziralo se da će propustiti ostatak sezone, a možda i Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Son Hjun min (desno)

- To mi daje nadu da će, umesto jednu ili dve utakmice, on možda biti spreman da odigra tri, četiri ili pet. Malo spekulišem, ali dobre su prognoze. On radi sve što može u ovom trenutku, ali uvek u dobrom raspoloženju. Sve ide dobro - naveo je portugalski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading