Norvežanin o srpskoj gol mašini: Mitrović je vo!

Autor:

Sport

28.02.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač Aleksandra Mitrovića iz Fulama, Stefan Johansen upozorio je zemljake da iako se Srbi plaše Erlinga Halanda pred polufinale baraža za popunu Evropskog prvenstva 2020, da bi i oni trebalo dobro da se pripaze Aleksandra Mitrovića koga on više nego dobro poznaje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Johansen

- Ako treba da ga opišem u jednoj reči: vo! - kroz smeh priča Johansen za medije u Norveškoj:

A, onda su počele pohvale na račun Srbina:

- Ekstremno je jak. Pride je i veoma dobar egzekutor. Tip je golgetera koji je uvek tamo gde je lopta… Njega ne smemo da ispustimo.

Međutim, nije samo fizička moć to što odvaja Mitrovića od drugih. Ratnički mentalitet ljudi sa Balkana takođe je zapao za oko Johansenu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Njegov mentalitet je nešto što mi se posebno dopada. Mora da pobedi po svaku cenu. Kao da svaki put ide u rat. Kad uđe u duel, udara. Svaki meč je kao bitka. Nekad to može da bude i dobro i loše, kao i sve na Balkanu, ali on je prosto takav tip.

Dodaje Johanson da je već nekoliko puta razgovarao sa Mitrovićem o predstojećem baražu za plasman na Euro, naravno i o samom Halandu.

- Mislim da je, kao kolega, i Mitro impresioniran Erlingom. Ali nije on jedini radoznao. Mnogi pitaju. Mada mnogi ni ne znaju da je iz Norveške, a oduševljeni su njime - otkriva Johansen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading