Zvezda u problemu: Engleski velikan dolazi po golmana i levog beka!

Autor:

Sport

27.02.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećeg 162. večitog derbija, mnogi skauti biće prisutni na Marakani kako bi ispratili igre potencijalnih pojačanja, a ljudi iz Arsenala odlučili su da produže boravak u Beogradu kako bi ispratili duel omladinaca Crvene zvezde i Midtjilanda.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prema saznanjima "Mozzartsporta" jedan od glavnih skauta Arsenala imaće zadatak da sa velikom pažnjom prati golmana Crvene zvezde Andriju Katića, kao i levog beka crveno-belih Uroša Blagojevića.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Andrija Katić

Već je postala tradicija da Englezi na Balkanu "pikiraju" pojačanja, ali je izvesno da su im interesantni samo mladi igrači. Ne treba zaboraviti Mančester siti koji je već pazario u Srbiji. 

"Građani" su "pokupili" Zvezdine igrače, braću Luku i Ivana Ilića. Nedavno je isti tim kupio i Slobodana Tedića iz Čukaričkog.

Sada je u pitanju Arsenal koji želi da na sličan način obezbedi potencijal za budućnost. Isti čovek bio je na Dušanovcu i tokom prethodne jeseni kada je uživo posmatrao partiju Uroša Blagojevića protiv minhenskog Bajerna.

Nije se izjašnjavao precizno, ali je prisutnima stavio do znanja da će levi bek Crvene zvezde i dalje biti pod prismotrom što važi za za golmana Katića.

Foto: FK Crvena zvezda
Uroš Blagojević

Videćemo kakvi će utisci biti posle duela Crvene zvezde i Midtjilanda 4. marta na stadionu Voždovca, popularnom "krovu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading