Tik pred derbi: Novi projekat Crvene zvezde

Autor:

Sport

27.02.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda pokreće projekat "Zvezda VIP Lounge" koji će biti aktivan na svim prvenstvenim utakmicama Linglong Superlige Srbije. To je novo mesto okupljanja navijača koji imaju kupljenu kartu za VIP galeriju.

Stadion Rajko Mitić

Marakana uveliko postaje glavno mesto okupljanja. Novi projekat koji je FK Crvena zvezda pokrenuo pod nazivom "Zvezda VIP Lounge"" ima za cilj druženje navijača i simpatizera crveno - belih.

Prvo druženje zakazano je već za nedelju kada je na programu večiti derbi. Biće to mesto ispunjeno mnogim zanimljivim, zabavnim i sadržajnim programom. Gledaoci sa kupljenom kartom za VIP galeriju, kao i sponzori kluba sa mestima za istu ložu će moći da uživaju sve benefite koje će im ponuditi "Zvezdin VIP Lounge".

U VIP Lounge baru možete se družiti sa domaćinima, legendama kluba kao i prvotimcima koji nisu na terenu. Takođe, biće organizovane nagradne igre u kojima možete pogađati tačan rezultat utakmice koja se taj dan bude igrala na stadionu “Rajko Mitić”, a pobednik će dobiti dres sa potpisima prvotimaca. U "Zvezda VIP Lounge" moći ćete da se okrepite posluženjem u vidu hrane i pića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading