Ekipa nikako ne poštuje Sarija: Da li to puca svlačionica Juventusa?

Autor:

Sport

27.02.2020

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatni poraz ekipe Juventusa podgrejao je glasine da nešto ne štima u svlačionici Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Juventus je odigrao užasno prvo poluvreme i na kraju doživeo zaslužen poraz, pa mu je put do plasmana u četvrtfinale sada ozbiljno ugrožen. Matudi je na kraju čitav meč presedeo na klupi.

- Već tokom zagrevanja smo shvatili da nešto nije u redu. Nisam "isključio" Matuidija, već sam rekao da svi treba da budemo usresređeni. Moramo se probuditi. Svi moramo da budemo spremni da doprinesemo timu, ne samo starteri. To se pokazalo pred utakmicu - rekao je igrač Juventusa Bonuči.

Treninzi su jedno, a teren nešto sasvim drugo, što posebno brine Maurcija Sarija.


- Ne znam zašto ne mogu da naterem igrače da razumeju važnost brze predaje lopte. To je osnovno. Nastavićemo da radimo na tome i pre ili kasnije ovaj kocept će im ući u glavu. Nastaviću da im pričam. Juče smo imali trening, lopta se kretala dvostruko brže nego večeras. To je suprotno od onoga što želimo da radimo. U poslednje vreme previše stvari radimo suprotno u odnosu na teninge-  zabrinut je Sari.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Prvih 45 minuta bili su ispod nivoa elitnog takmičanja, čega je svestan i Bonuči.

- Promašili smo prvo poluvreme. Kasnili smo na svaku loptu. U nekim mečevima plaćate i najmanju grešku. Bili smo previše razvučeni, nedovoljno agresivni. To je pitanje mentaliteta, trebalo je ranije da se probudimo- kaže Bonuči. 

Pogodak je na kraju primljen u trenutku kada se De Lihtu ukazivala pomoć zbog udarca u glavu.


- Iskoristili su trenutak kada nas je bilo 10 na terenu. To je bio kratak trenutak kada su bili pametniji od nas. Sada moramo da podignemo glave iu budemo fokusirani na ono što nas čeka u nedelju (derbi sa Interom), a onda moramo da se kvalifikujemo u narednu fazu takmičenja- dodao je iskusni štoper.

Čini se da Juventus nije bio u ovako nezavidnoj situaciji prethodnih sezona. Pritisak na Sarija i njegov tim je ogorman, pa bi ovaj trenutak mogao  predstavlja pravu raskrsnicu sezone. Juventus u nedelju praktično brani prvo mesto na tabeli. Ukoliko uspe da savlada Inter biće u situaciji da se u potpunosi vrati na pravi kolosek. Ali, ukoliko doživi poraz, mogao bi da se nađe u ozbiljnoj krizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading