Lalatović odgovorio na prozivke Kosanovića da je "naduvan": Sve sam lepši

Autor: Alo/Republika

Sport

27.02.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović otvorio je dušu i progovorio o optužbama Milorada Kosanovića "da se naduvao i malo prolupao", ali i o mnogim drugim stvarima u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug
N. Lalatović

- Nije mu bila umesna ta izjava da sam se naduvao. Ne znam šta je time hteo da kaže - odgovorio je Lalatović na optužbe kolege Milorada Kosanovića da je "naduvan i da je prolupao".

"Jel ima negde moja fotografija kako duvam, da se vidi da radim nešto ružno? Pa pogledajte me kako ja izgledam. Sve sam lepši i lepši, zdraviji i zdraviji, sve sam mlađi i mlađi. Moj izgled govori o svemu tome. Svaki dan pretrčim po 10 kilometara. Šta god da je čika Miša mislio tom izjavom da sam naduvan, ne zameram mu. To je čovek uz koga sam odrastao i koji me je trenirao kao dete. Malo ko će napraviti karijeru kao čika Miša. Sada je u ozbiljnim godinama, pod stresom je", rekao je Lalatović a prenosi Alo.

Šef struke Vojvodine otkrio je i šta ga najviše pogađa tokom mečeva.

 - Kada mi vređaju ćerku od devet godina. Kada mi udare na porodicu. Navijač sa tribina može da mi tokom meča kaže šta hoće, jer je kupio kartu, ali je i neoprostivo, kada mi trener, porodični prijatelj koga posebno cenim, dva puta opsuje pokojnu majku. Kako da ne odreagujem na takve stvari? To što ja doživljavam, ne doživljava niko u srpskom fudbalu, da ga toliko pljuju, gađaju i ponižavaju - iskren je bio Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading