(VIDEO) LUDNICA NA VEMBLIJU: Katanec podneo ostavku u TV prenosu, navijači Engleske se gađali papirnim avionima

Autor:

Sport

06.10.2017

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Srećko Katanec podneo je ostavku u uživo prenosu na nacionalnoj televiziji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Katanec nije uspeo da Sloveniju odvede na SP

Slovenija je na Vembliju poražena od Engleske 1:0 golom Kejna u poslednjim trenucima utakmice. Slovenija je kolo pre kraja kvalifikacija ostala bez šansi da se plasira na Mundijal.

- Vidim svetlu budućnost ove reprezentacije, ali bez Kataneca. Utakmica protiv Škotske u nedelju biće moja poslednja na klupi Slovenije - rekao je Katanec i nastavio:

 - Rekao sam momcima u svlačionici da budu ponosi, igrali su savršeno i nisu zaslužili da izgube. Ovaj poraz računam kao pobedu. Fudbal je nekada okrutan.

Katanec (54) je drugi put selektor Slovenije, a na klupi "zmajčeka" proveo je ukupno osam godina. On je u prvom mandatu odveo Sloveniju na EP 2000. i SP 2002.

Engleska je izborila SP i to zahvaljujući Hariju Kejnu, koji je doneo pobedu svom timu u 94. minutu. Navijači domaćeg tima su bili razočarani igrom Engleza. Jedan navijač koji je utrčao tokom meča na teren proglašen je na društvenim mrežama za igrača utakmice. 

 

Navijačima Engleske je bio meč toliko dosadan da su ubacivali papirnate avione na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading