Milojević vodi dvojicu sa "Marakane" u Džedu!

Autor: mozzart sport

Sport

26.02.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama već sutra, posle duela sa Al Nasrom, najuspešniji trener Crvene zvezde u ovom veku Vladan Milojević biće promivisan u naslednika Kristijana Grosa. On će u Džedu povesti dvojicu stručnjaka sa "Marakane".

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Milojevića čeka ugovor na 18 meseci uz godišnju platu od 2.500.000 evra. 

Milojević će u Al Ahliju koristiti usluge Milana Kosanovića. Stručnjak iz Novog Sada imao je veliku ulogu u Milojevićevom mandatu u Ljutice Bogdana. Bio je spona između igrača i šefa, neretko je svojim opservacijama pomagao Vladanu Milojeviću u pripremi antologijskih duela na evropskoj sceni. Bio je mnogo više od pomoćnika.

Posle rastanka Crvene zvezde i Vladana Milojevića, Kosanović je ostao u Zvezdi ali na nekim drugim poslovima. Očekivalo se da će biti kooptiran u stručni štab Dejana Stankovića, ali je novi trener imao drugačije planove.

Takođe, kako se može čuti sa Milojevićem će put Džede i trener golmana Crvene zvezde Dušan Gašić. Reč je o stručnjaku koji je leta 2017. godine došao u Ljutice Bogdana, baš kada i Vladan Milojević. Pod njegovom komandom Milan Borjan je stigao do statusa jednog od najboljih čuvara mreže u ovom delu Evrope. Dakle, Dejan Stanković će morati da traži novog trenera golmana. To mesto biće popunjeno stručnjakom iz omladinske škole.

Uz Vladana Milojevića biće i analitičar Nemanja Milinčić, još jedan od njegovih bliskih saradnika sa Marakane. Pored toga Milinčić je bio angažovan u FS Srbije... Zanimljivo je da su se posle mnogo godina saradnje putevi Vladana Milojevića i Vlade Jankovića razišli...

Al Ahli je trenutno trećeplasiran, titula deluje daleko. Ali novi tim Vladana Milojevića ima velike ambicije u Kupu kralja. Tamo će im rival 15. marta biti veliki rival Al Nasr. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading