Filmska akcija u Španiji: Uhapšen Jovićev menadžer i njegovi saradnici!

Autor: Republika

Sport

26.02.2020

18:08

Nikola Damjanac, njegova supruga Sanja, Fali Ramadani i njegova supruga uhapšeni su u sredu u Španiji, prenose španski mediji. Španci pišu da je uhapšeno još pet osoba čiji identitet nije potvrđen.

Tanjug/AP
Fali Ramadani

Najmoćniji balkanski fudbalski menadžer Fali Ramadani, njegov saradnik Nikola Damjanac i njihove supruge uhapšeni su u sredu u Španiji. Kako navode španski mediji, uz njih je uhapšeno još pet lica čiji identitet nije potvrđen. Svi bi trebalo da se nađu pred sudijom u četvrtak.

Vest o istrazi koju je pokrenula španska policija odjeknula je u utorak, a u sredu su na svetlo dana isplivali novi detalji.

Ispostaviće se, kako pišu različiti izvori, da su Ramadani, Damjanac i njihove supruge "pali" zbog neplaćenog poreza na luksuzne nekretnine.

Centar istrage kako navode lokalni mediji je kupovina ekskluzivnih nekretnina na Majorci koju su dvojica agenata, preko posebne firme, počela 2017. godine. Porsekim vlastima Španije nije promaklo oko deset miliona evra koji su u Španiju stigli preko mreže kompanija koja je "bila osmišljena da se spreči dolaženje do traga tog novca".

Portal The Black Sea koji je partner već čuvenog Footbal Leaks objavio je da su Ramadani i Damjanac u svrhu kupovine nekretnina osnovali preduzeće "SL Majorka Aleksa Terza". Ovo preduzeće trenutno je likvidirano. Poslovi su se u ovoj kompaniji vodili na supruge dvojice agenata Hajku Sabin i Sanju Damjanac.

Podsetimo, Fali Ramadani je između ostalog menadžer Luke Jovića.

Komentari (0)

Loading