Partizan "otpisao" stranca pred večiti derbi: Milošević je zaboravio da postojim

Autor:

Sport

26.02.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je dolazio, bio je najavljivan kao perfektno pojačanje ali u Partizanu ama baš ništa nisu dobili od momka iz Gambije i sa njim su nedavno raskinuli saradnju.

RepublikaFoto: Starsport
Musa Ndžai

Veći deo boravka u Humskoj proveo je u ambulanti, a za to što nije ostvario konkretniji učinak krivi – lekara! 

 - Povredio sam se posle samo mesec dana od dolaska. Klupski lekar je pogrešno postavio dijagnozu, a čim su za to saznali ljudi iz Partizana su ga oterali, iako je radio za njih 20 godina. Aposolutno j... Taj doktor je na kraju došao kod mene da se isplače, kaže kako nije bila njegova greška - jada se Ndžai u razgovoru sa norveške medije, potvrđujući da je od Parnog valjka dobio „čiste“ papire i da je slobodan igrač.

Uprkos svemu...


- Ne žalim što sam potpisao za Partizan. Naučio sam dosta toga tokom vremena provedenog u Srbiji.  Da mi je stalo samo do novca, ostao bih. Verovatno ne bih bio plaćeniji nego u Norveškoj, ali sam zaradio dovoljno da mogu na miru da se posvetim karijeri - zaključuje Ndžai. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading