Gvardiolino rešenje za bolje izvođenje penala je SRBIN!

Autor:

Sport

25.02.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ove sezone skoro sigurno neće odbraniti naslov prvaka Premijer lige i krunu će morati da preda Liverpulu kom nedostaje još samo 12 bodova za zvaničan kraj trke. Oscilirali su "Građani" tokom cele sezone, a ono što "bode oči" jeste loše izvođenje penala koje se pokazalo i u nedavnom meču protiv Lestera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Serhio Aguero je bio četvrti igrač Sitija koji je promašio penal, a pre njega su to učinili Rahim Sterling, Gabrijel Žesus i Ilkaj Gundogan.

Tom prilikom portal 90min.com napravio je listu od osam igrača koje bi Gvardiola mogao da odvede na leto samo zbog toga da mu izvode najstrožu kaznu.

Među njima je i Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa, koji je u PL dao 21 od 23 penala. Zanimljivo, upravo je protiv Sitija promašio jedan od dva penala.

Milivojević je možda i najrealnija opcija, ukoliko pogledamo ostatak spiska koji pomenuti portal "nudi" Gvardioli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Genije za penale... Luka Milivojević

Na njemu su još Fabinjo i Milner iz Liverpula, Kristijano Ronaldo, Budebuz iz Sent Etjena koji je pogađao 23 od 24 penala u četiri različita kluba...

Zatim, Eden Azar, onda Kristijan Stuani iz Đirone, kao i bivši igrač Verdera Maks Kruze koji sada nastupa za Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading