Dragović: SRBIJI ŽELIM SREĆU, ALI NEĆE SLAVITI U BEČU!

Autor:

Sport

05.10.2017

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler austrijske reprezentacije napšeg porekla Aleksandar Dragović izjavio je za "Mondo" pred meč kvalifikacija za SP protiv Srbije da želi "orlovima" svu sreću, ali da će se svim silama potruditi da njegova ekipa zaustavi izabranike Slavoljuba Muslina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dragović (desno) ne želi da prepusti bodove Srbiji

Austrija je vrlo rano ispala iz trke za Mundijal, što je sve neprijatno iznenadilo, tako da uoči sutrašnjeg duela samo jedna ekipa ima takmičarski motiv - reprezentacija Srbije.

Aleksandar Dragović, defanzivac Austrije, pokušava da nađe neko opravdanje za ovako slabe rezultate njegovog tima u ovom kvalifikacionom ciklusu.

- Nismo mi bili toliko loši... Međutim, napravili smo dovoljno grešaka da ne zaslužimo da budemo u Rusiji. Ko je prvi na tabeli - taj zaslužuje mesto da se nađe na tako velikom takmičenju - rekao je Dragović.

Iako vuče srpske korene, stameni štoper ističe da kada se lopta zakotrlja mesta emocijama neće biti.

- Jedina šansa koju imamo do kraja kvalifikacija je da pobedimo Srbiju ili da igramo nerešeno i da joj ne dozvolimo da na našem stadionu proslavi odlazak na Svetsko prvenstvo. Ali, Srbiji želim sve najbolje u daljem takmičenju i na kraju na Mundijalu - izjavio je Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading