Beograđanin koji igra za reprezentaciju Crne Gore: Ne kajem se što sam među "sokolovima"!

Autor:

Sport

25.02.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Adam Marušić ove sezone igra u odličnoj formi za Lacio. Rimljani su ozbiljni kandidati za osvajanje Skudeta, veliki doprinos tome dao je i bivši fudbaler Voždovca i reprezentativac Crne Gore, koji je prošlog vikenda bio strelac u pobedi nad Đenovom (3:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adam Marušić

U razgovoru sa "Sportski žurnal" dotakao se i toga da li žali što nije sačekao poziv selekcije Crne Gore.

- Nikad nisam dobio poziv ni u jednu selekciju Srbije. Iz Crne Gore su me zapazili, učinili mnogo za mene i ne kajem se što sam prihvatio da obučem dres "sokolova". Mi smo jedan isti narod- rekao je Marušić.

Marušić je prokomentarisao i kako vidi Srbiju u susretima za plasman na EURO, pred duel polufinala plej-ofa Lige nacija sa Norveškom u Oslu.

- Srbija ima sjajan tim, neverovatno dobre igrače i mesto joj je na kontinentalnom šampionatu. Snaga "orlova" je i selektor, sarađivao sam sa Ljubišom Tumbakovićem, izvanredan je stručnjak- rekao je Marušić.

Fudbaler Lacija je dodao da je na vezi sa ljudima iz Voždovca i da kada se vrati u Beograd uvek svrati na "krov", koji se nalazi preko puta njegove kuće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading