Muslin: UZDAMO SE SAMO U NAŠ KVALITET!

Autor:

Sport

05.10.2017

17:45 >> 17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je pred odlučujući meč kvalifikacija za SP u Rusiji da veruje u njegov tim, kao i da se ne obazire na sve probleme kod njegovog kolege iz Austrije Marsela Kolera.

RepublikaFoto: Tanjug/ JAROSLAV PAP
Muslina i njegove igrače deli 90 minuta od velikog uspeha

- Neki put se desi da ekipa koja ima mnogo problema hoće da prevaziše probleme i da da maksimum. Ovo je mač sa dve oštrice, jer čak i ovi koji su tu mogu da igraju bolje od ovih koji nedostaju i da žele da se dokažu da im je mesto u reprezentaciji. Ne računamo na oslabljenost njihove reprezentacije i te probleme, računamo na svoj kvalitet - rekao je Muslin novinarima u Beču.

Muslin je jasno odredio šta je cilj naše reprezentacije. Iako zna da će biti jako teško, veruje u pobedu u Beču.

- Kao i obično, reprezentacija Srbije je došla da igra na pobedu. Ovo su nam odlučujuće utakmice, uradićemo sve da pobedimo, ali znamo da je to lakše reći nego uraditi. Za mene je reprezentacija Austrije na početku bila najopasniji protivnik i mislio sam da su ubedljivi favorit naše grupe, ali se to nije tako ispostavilo. Ne znam šta je razlog. Imaju dobre igrače, ali rezultat nije bio odgovarajući - rekao je Muslin.

Selektor je pozvao naše navijače da navijaju fer i sportski i budu vetar u leđa našim reprezentativcima.

- Očekujemo mnogo naših navijača, ja bih samo apelovao da navijaju lepo i korektno, za nas a ne protiv protivnika. Da to bude lepa utakmica u lepom ambijentu, pa neka pobedi bolji - rekao je Muslin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading