Trener Zvezde Vladan Milojević svestan težine posla: DANAS SI GENERAL, SUTRA NIKO I NIŠTA!

Autor:

Sport

05.10.2017

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević predvodi tim do uspeha u sezoni koja obećava, a otkrio je kada je osetio da ekipa može do velikih rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević ide korak po korak sa Zvezdom

- Pred dvomeč sa Irtišom (2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope) video sam da je svaki igrač stavio svoj ego u službu svlačionice. Tada sam shvatio da smo spremni za uspehe, bili smo kao šaka, kao prsti koji su se skupili u jaku pesnicu - rekao je Milojević za Mocart sport.

Vladan Milojević omiljen je i kao ličnost, pre svega jer je miran i staložen.

- Nisam euforičan po prirodi, nešto i ne znam da se radujem. Nemate u sportu vremena za radost, to je komoditet za druga zanimanja. Ovde ste u jednom trenutku general, u sledećem ne znate ništa. Zato je naše zanimanje zanimljivo - dodao je Milojević, a potom otkrio i kako provodi slobodno vreme:

- Ako nisam u svlačionici i klubu, onda sam kod kuće za računarom, čitam neke knjige. Ne bavim se samo fudbalskom literaturom, može se naučiti dosta i iz drugih sportova. Nećete me videti na ulici posle 19-20 časova, ne pijem i ne izlazim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading