(VIDEO) "Vukovi" pojeli "kanarince" : Vulvsi sa pola snage protiv Noriča!

Autor:

Sport

23.02.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Norič sitija gostovali su na "Molinou", Vulverhempton je pred svojim navijačima slavio sa ubedljivih 3:0. Gosti su bili u nevolji već nakon pola sata igre, kada je stajalo 2:0 na semaforu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Vulverhemptona... Ruben Neveš i Raul Himenez

Igrao se 19. minut kada se Diogo Žota odlično okrenuo u kaznenom prostoru rivala nakon pasa Doertija i potom matirao Krula za prednost "vukova".



Samo 11 minuta kasnije, Sais spušta loptu ka Portugalcu u kaznenom prostoru rivala, Žoti nije bilo teško da sa par metara ponovo zatrese mrežu Noriča.



Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon samo pet minuta igre u nastavku postalo je jasno da će se Norič vratiti kući praznih šaka.

Himenez je povukao kontru, dodao je loptu do Žote, koji je bio u gotovo idealnoj situaciji da upiše het-trik, pogodio je stativu, lopta se na njegovu sreću odbila do Himeneza, koji je sa par metara gura u nebranjenu mrežu rivala, 3:0 za Vulverhempton Vonderese.


U samoj završnici je Doerti imao priliku da dotuče rivala, ali je njegov udarac glavom jedan od igrača gostiju uspeo da skine sa linije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading