Ben zadovoljan izdanjem protiv Voše: Gol u pravo vreme

Autor:

Sport

23.02.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf Crvene zvezde nad Vojvodinom (2:0) otvorio je Ben golom u 18. minutu meča. Najbolji strelac našeg kluba u Superligi Srbije bio je srećan zbog još jednog pogotka, ukupno desetog, u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Ben sa saigračima

- Uvek je lepo upisati se u strelce. Postigao sam gol u pravo vreme. Dobro smo radili na pripremama i otuda ove dve pobede u nizu. To je veoma važno za nas. Bila je teška utakmica. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro, a drugo malo slabije. Morali smo više da ih pritiskamo kada su imali loptu. Prvih 45 minuta je recept za naredni meč. Dobro je što pobeđujemo i kada ne igramo najbolje što umemo. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Crvena zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, prvog pratioca na tabeli Superlige Srbije, ali Ben smatra da ekipa može više.

- Svesni smo da možemo bolje od ovog što smo igrali danas. Protiv Čukaričkog je bilo bolje i svesni smo toga. Lepo je raditi sa Stankovićem. Deki je trener koji uvek hoće najbolje za svoj tim i koji nas motiviše da dajemo maksimum - istakao je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading