Siti jedva protiv Lestera!

Autor:

Sport

22.02.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Lester u gostima sa 1:0 (0:0) u poslednjem subotnjem meču 27. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Aguero

Počelo je žestoko već na samom startu, lopta je bila oko šesnaesteraca oba tima, a prvu veliku šansu propustio je Vardi u osmom minutu – bio je brži od Fernandinja, poslao loptu pored Edersona, činilo se da uskoro sledi slavlje Lisica, ali lopta je završila na stativi.

Samo minut kasnije Marez, bivši fudbaler Lestera, oprobao je udarac sa distance, ali se golman Šmajhel bacio i lepo odbranio. U 17. minutu Aguero je divno odložio loptu za Gundogana, ali on šutira pravo u Šmajhela.


Imao je dva pokušaja i De Brujne, koji je i igrao rukom posle slobodnog udarca Medisona, ali penal nije dosuđen. U 37. minutu videli smo novi slobodnjak Medisona, a ovoga puta Ederson je sjajno intervenisao.



U drugom poluvremenu tim Pepa Gvardiole bio je mnogo bolji, a prvu veliku priliku gosti su imali u 52. minutu posle akcije Rodrija i De Brujnea, a Šmajhel je maestralno odbranio udarac Belgijanca.

Devet minuta kasnije lopta je pogodila Preta u ruku posle udarca Gundogana i posle VAR konsultacija dosuđen je penal za Siti – Aguero je šutirao, ali ga je Šmajhel pročitao i mreža se još nije tresla. Bio je to peti promašeni od poslednjih sedam penala Sitija.



Kada se činilo da tempo malo opada, Siti je došao do zasluženog vođstva – Marez je vukao loptu preko celog terena, došao do kaznenog prostora i pravovremeno dodao za Gabrijela Žezusa, koji pogađa bliži ugao Šmajhelovog gola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading