Sterling udario po Premijer ligi i Liverpulu!

Autor:

Sport

22.02.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling nedavno je govorio za španski As o mnogim temama. Između ostalog dotakao se činjenice da niko od "građana", osim njegove nagrade za najboljeg mladog igrača Premijer lige, nije dobijao individualna priznanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling

Sajt Transfermarkt kaže da je Rahim Sterling trenutno drugi najskuplji igrač na svetu i da je njegova vrednost 160 miliona evra. Ipak Sterling ne dobija za sada indivudalna priznanja, a slično je i sa ostalim igračima Mančester sitija iako su oni dva puta uzastopno osvojili Premijer ligu 2018. i 2019. godine.

- Posebno je prošle godine bilo čudno, osvojili smo sve u Engelskoj i niko nije dobio nagradu za igrača godine. Nagrada je otišla Liverpulovom igraču, koji jeste imao fantastičnu sezonu, ali dešavalo se i ranije. Ture je imao 20 golova kao vezista, ili Aguero koji je ovde od 2011, daje neverovatne golove i ništa nije osvojio. Mislim da ti igrači nisu jednako tretirani kao oni iz ostalih engleskih i svetskih klubova. De Brujne je bio sjajan u prvoj godini kada smo osvojili Premijer ligu. Kada god nešto osvojimo, daju nagradu rivalu - kaže Rahim Sterling.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling i saigrači

- Svi to mogu da vide. Nemoguće je da osvojimo Premijer ligu četiri ili pet puta bez nagrade za igrača godine. Ove godine Liverpul osvaja i sigurno će najkorisniji igrač biti iz njihovog tima. Ne odnose se prema nama sa jednakim poštovanjem - zaključio je reprezentativac Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading