(VIDEO) Šta će im sada navijači reći: Nakon poraza od Borusije, Nejmar i Ikardi uhvaćeni na "divljoj" zabavi

Autor:

Sport

21.02.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogorčenje navijača PSŽ izazvao je snimak razularene zabave fudbalera njihovog kluba nakon što su izgubili prvu utakmicu osmine finala Lige đampiona od Borusije iz Dortmunda.

Igrači PSŽ

Bes trenera Tuhela nakon što je Nejmar početkom meseca održao rođendansku zabavu samo 48 sati pre prvenstvene utakmice nimalo nije dirnula zvezde jednog od najbogatijih svetskih klubova. 

Na trenerovo "Ovo se ne radi u ozbiljnom klubu", tri ostale superzvezde PSŽ odgovorile su tako da su organizovale zajedničku rođendansku proslavu, i to nakon poraza u važnoj utakmici.

Ikardi, koji je u sredu napunio 27 godina, kao i Di Marija i Kavani, koji su pre nedelju dana napunili 32 odnosno 33 godine, zakupili su prostor u kom se uz velike količine alkohola zabavljalo do jutra.

Najveseliji su bili Nejmar i Kavani, koji su se opustili toliko da su se skinuli do pasa. Francuski mediji pišu da je od igrača PSŽ na zabavi jedini donekle bio trezan Mbape.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading