Duci ne može da dočeka susret sa svojim idolom: Prijatelji su me zvali Ibra

Autor:

Sport

21.02.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski internacionalac Dušan Vlahović, koji igra za Fiorentinu, protiv Milana će imati priliku da prvi put igra protiv jednog od najboljih svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

- Ibrahimović je legenda, ja ga obožavam. Prijatelji su me zvali Ibra jer sam hodao kao Zlatan. Nisam ga imitirao svesno, do toga je došlo prirodno - rekao je Vlahović za italijanske medije.

 - Ne samo da ću da igram prvi put protiv njega, već ću prvi put da ga vidim uživo. A prijatelji su me inače zvali Ibra zbog toga što hodam sa otvorenim stopalima, baš kao Zlatan. Nisam to doduše radio da bih imitirao legendu, prirodno tako hodam. Pratim ga još otkad je igrao za Inter, kad je nosio osmicu, a gledao sam ga i u Barseloni, u Americi i sada u Milanu. Ne možeš a da se ne oduševiš kad vidiš takvog džina kako pleše sa loptom u nogama. Potražiću mu dres posle meča - smeje se Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading