(FOTO) Humani Ferguson: Posetio navijača Junajteda na samrti

Autor:

Sport

21.02.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji umire od raka imao je nezaboravan susret sa svojim fudbalskim idolom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ser Aleks Ferguson

Demijen Nikson (32), koji ceo svoj život navija za Mančester junajted, doživeo je nešto što će pamtiti do kraja života. 

Legendarni menadžer "crvenih đavola” je 11. februara bio u bolnici u poseti prijatelju, kada su ga opazili prijatelji Niksona, kom je kancer metastazirao na kosti, jetru i limfne čvorove.

Čim su mu rekli zbog čega su ga zaustavili, ser Aleks je odmah otišao u njegovu sobu.

- Kada su mu kazali kakva je situacija, Ferguson je samo pitao gde je i odmah otišao u Demijenovu sobu. Demijenova reakcija je bila neverovatna - rekla je Niksonova supruga Samanta.

Nekoliko dana nakon što je saznao dijagnozu, Nikson je zaprosio Samantu, sa kojom je u vezi 10 godina. Venčali su se 13. februara i, nažalost, već spremaju planove za sahranu.

- Demijen bi voleo da njegova sahrana oslika ljubav koju oseća za klub i želi da svako nosi dres Mančester junajteda ili odeću crvene boje. Ja sam već uzela dres sa Demijenovim imenom i brojem 23, koji mu je srećan. Želi i veliki venac sa logom kluba - rekla je Samanta.

Navijači Junajteda su otvorili stranicu za pomoć, na kojoj skupljaju novac za sahranu i pomoć Demijenovoj porodici nakon smrti. Za sada su skupili preko 20.000 funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading