Džajić: Volim da vidim punu "Marakanu"

Autor:

Sport

20.02.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je da se nada kako će na utakmici protiv Vojvodine, na debiju trenera Dejana Stankovića pred domaćim navijačima, tribine da bude pune.

RepublikaFoto: Starsport
Džajić i Terzić

 - Među Zvezdinim navijačima ponovo je u modi parola "mobilizacija zvezdaša", tako da pred meč sa Vojvodinom treba očekivati dosta publike. Naši navijači razvili su transparent protiv Čukaričkog i pozvali sve zvezdaše na utakmicu u subotu. Ta grupa koja stalno dolazi volela bi da bude još više navijača. Volim da vidim pune tribine, dobru atmosferu, pravu zvezdašku. Kad ih ima više, Zvezda ima obavezu da igra bolje, kvalitetnije, požrtvovanije. Verujem se da će biti više publike - rekao je Džajić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima utakmica protiv Čukaričkog na Banovom brdu bila je za Crvenu zvezdu psihološki mnogo teška.


 - To je bio debi Dejana Stankovića na klupi našeg kluba. Deki je s velikom odgovornošću i svim onim što prati početak njegove trenerske karijere bio pod velikim pritiskom. Sve se završilo kako treba i veoma sam zadovoljan. Takođe, meč su odigrala tri mlada igrača. Petrović je u Zvezdi već šest meseci, a Gavrić i Nikolić su debitanti. Njih dvojica su položili ispit. Psihološki to mnogo znači i za njih, za novog trenera, a najviše za klub - zaključio je Džajić.

Utakmica 22. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se subotu od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading