(VIDEO) Terzić: Sebe vidim u Zvezdi još narednih 20 godina!

Autor:

Sport

20.02.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na jednoj banjalučkoj televiziji i pričao o budućnosti svog kluba.

 

RepublikaFoto: youtube.com/EltaHD
Zvezdan Terzić

 Nije se složio sa konstatacijom da je Zvezda pogrešila kod dovođenja pojedinih pojačanja.

- Kada sam pre dve i po godine doveo Vladana Milojevića i Mitra Mrkelu oni su dobili slobodu u izboru pojačanja. Rezultati su tu za taj period, doneli su titule, dve Lige šampiona i Ligu Evrope. Skloni smo lakom karakterisanju igrača. Garsija, Kanjas i Tomane su imali veliki udeo u pobedama nad Jang bojsom i Kopenhagenom. Doneli su nam direktna 22 miliona evra. I Žander je bio na tim utakmicama. Trener Milojević je računao na njih, kod Stankovića se ne uklapaju. Ne znači to da nisu oni dobri igrači. To su igrači koji su imali zavidnu karijeru, pažljivo su skautirani - rekao je Terzić. 

Pojedini mediji su objavili da na kraju sezone Terzić napušta Crvenu zvezdu a pominje se prelazak u FSS.

 - Sve medijske spekulacije možemo da doživimo samo kao zlonamerno pisanje i pokušaj destabilizacije kluba. Sebe vidim u Crvenoj zvezdi i danas i u narednih 10 do 20 godina - kategoričan je Terzić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading