Pored Natha i Tošića, Partizan dobio još jednog sjajnog izvođača slobodnjaka!

Autor:

Sport

19.02.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje pojačanje Partizana, Uroš Vitas, uskoro bi mogao da debituje za srpskog velikana.

RepublikaFoto: FK Partizan
Uroš Vitas

- Dosta sam spreman. U ovakav klub ne možete dođi, a da niste na fizičkom maksimumu. Možda je potrebna sedmica, dve da uhvatim ritam, kako bih shvatio šta se traži. To mi fali u ovom trenutku. Što se mog fizičkog stanja tiče, zadovoljan sam, ima malo prostora za napredak, brzo ću biti u takmičarskom ritmu - rekao je Vitas.

On je otkrio da je već dugo na meti Partizana.

- Tri godine konstantno, u svakom prelaznom roku, bilo je kontakata i priča, ali ovo je pravi trenutak za angažman. Sad sam u najboljim igračkim godinama, brzo ću se prilagoditi zahtevima struke, uhvatiću ritam i pomoći ekipi u takmičenjima.

- Protiv Ostojića sam igrao, a malog Pavlovića pratio i stalno govorio kako je, uz Nikolu Milenkovića, jedan od najvećih talenata Partizana poslednjih godina. Želim mu da nastavi ovim putem, vredan je momak, a što se Blekija tiče, na dobroj je stazi da postane jedan od najboljih defanzivaca Evrope, to mu prirodno sleduje.

Štoper dodaje da može i da trese mreže.

- Poslednje sezone u Mehelnu sam osam puta tresao mrežu. Čak pet puta iz slobodih udaraca. Ovde će biti drugačije, konkurencija je žestoka, uverili smo se u nedelju, Tošić i Natho su briljirali protiv Radnika. Sačekaću, možda se oslonim na kornere. Neka bude „nula“ pozadi, lako ćemo za napred - zaključio je Vitas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading