Vladan Milojević na pragu novog angažmana: Sarađivaće ponovo sa ljubimcem "Delija"!

Autor:

Sport

19.02.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević i Al Ahli imaju načelan dogovor oko dolaska doskorašnjeg trenera Crvene zvede u Džedu! Tako bar javljaju saudijski mediji koji navode da sati dele srpskog stratega od novog angažmana.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Vest je prva objavila novina Okaz, koja važi za jednu od uglednijih i liberalnijih u Saudijskoj Arabiji, mada naravno i ona naginje ka kraljevskoj porodici, pošto sasvim nezavistan mediji tamo teško da ćete i naći.

Kako bilo, Okaz tvrdi – a ostali mediji prenose – da samo neki sitni detalji treba da se reše pre no što Milojević i potpiše ugovor na godinu i po dana i tako obnovi saradnju sa Markom Marinom, koji je ove sezone iz Zvezde otišao u Al Ahli za 2.250.000 evra s tim da će deo ići Olimpijakosu, dok će na računu beogradskog kluba završiti oko 1.700.000.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin i Vladan Milojević

Sam Marin je potpisao ugovor do leta 2022. i u tom periodu će sve skupa zaraditi oko 5.000.000 dolara.

Koliko će Milojević zaraditi nije poznato, ali sigurno ne malo. S tim da ovde treba da se ogradimo, jer pojedini mediji navode da su pregovori ušli u završnu fazu, ali da nije još sve tako sigurno.

Ideja je svakako da baš Milojević na klupi tima iz Džege zameni Kristijana Grosa, nekadašnjeg trenera Grashopersa, Totenhema, Bazela, Štutgart i Jang Bojsa, koji je još 2012. otišao iz evropskog fudbala.

Al Ahli je trenutno na trećem mestu na tabeli saudijske Pro lige sa osam bodova zaostatka za Al Hilalom. U Azijskoj Ligi šampiona osvojili su četiri boda iz prva dva meča u Grupi A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading