Nova komedija Milana: Ne može da otkupi Rebića iz bizarnog razloga!

Autor:

Sport

18.02.2020

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letos su Milan i Ajntraht iz Frankfurta trampili Antea Rebića i Andrea Silvu, a italijanski klub sada želi da otkupi hrvatskog reprezentativca. Međutim, problem je u tome što u Rebićevom ugovoru o dvogodišnjoj pozajmici nema apsolutno nikakve klauzule o otkupu iz bizarnog razloga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ante Rebić

Rebić je postigao pet pogodaka u 2020. godini i trenutno je najbolji igrač Milana. Mediji sada prenose da Milan radi na otkupu njegovog ugovora, što nisu uspeli da ubace u dogovor sa Ajntrahtom, jer nije bilo vremena!

To je danas potvrdio i sportski direktor Ajntrahta Bruno Hubner.

- Kako smo transfere završavali u "minut do 12", nismo stigli da u ugovore ubacimo opcije otkupa. Oba dogovora su odrađena na brzinu. Prvobitno su ugovori bili povezani, ali možemo da ih razdvojimo i da sednemo za sto da pregovaramo - rekao je Hubner.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Hrvata u derbiju Milana: Marcelo Brozović i Ante Rebić

U prevodu, Ajntraht je spreman da pregovara sa Milanom oko otkupa, samo što sada može da podiže cenu, jer apsolutno nema nikakve klauzule o otkupu.


Rebić je u Milan stigao na dvogodišnju pozajmicu, tako da ostaje da vidimo kakav dogovor Italijani mogu da izvuku i za koju cifru da otkupe Hrvata.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić

Za Milan bi najbolje bilo da i Andre Silva bude na visokom nivou, kako bi ga trampili i spustili cenu, a Portugalac je do sada na koti od pet golova i dve asistencije na 19 utakmica u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading