Skandal: Barselona unajmila "botove" da PLJUJU Mesija a da hvale gazdu!

Autor:

Sport

18.02.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za Barselonu se nastavljaju...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Uprava kluba iz Katalonije je, tvrde u jednoj radijskoj emisiji angažovala marketinšku kompaniju da narušava imidž igrača, a podiže rejting predsednika Žozepa Bartomeua!

"I3 Ventures" stoji iza stotinu Tviter i Fejsbuk profila na kojima su omalovažavani i kritikovani aktuelne vođe svlačionice Mesi i Pike, bivši kapetani Ćavi i Pujol, bivši trener Gvardiola, preduzetnik Font...

Mesi je kritikovan jer nije produžio ugovor, a Pike zbog svog posla sa Dejvis kupom. Barselona ne negira povezanost sa marketinškom kompanijom jer je poznato da sarađuje sa njima pa je cela priča žestoko uzdrmala klub i stvorila velike tenzije.

Klub je demantovao bilo kakvu povezanost sa profilima na društvenim mrežama na kojima se blate sadašnji i bivši igrači i treneri:

- Mi jesmo angažovali "I3 Ventures", ali oni nisu ni na koji način povezani sa profilima u kojima se blate ljudi koji su na bilo koji način povezani sa Barselonom. Angažovali smo i kompaniju koja se bavi monitoringom društvenih mreža da na vreme saznamo o svim pozitivnim i negativnim stvarima koje se objavljuju o nama. Žestoko demantujemo objavljene informacije, a protiv onih koji su ih pustili u javnost preduzećemo odgovarajuće zakonske mere - stoji u saopštenju kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading