(VIDEO) Rebićevoj golgeterskoj seriji nema kraja, "rosoneri" ukrotili "bikove" u "gradu mode"!

Autor:

Sport

17.02.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana savladali su Torino sa minimalnih 1:0 u poslednjoj utakmici 24. kola italijanske Serije A odigrane na stadionu San Siro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ante Rebić

Domaćin dosta bolji na početku od svog rivala, Paketa je zaigrao od prvog minuta, Brazilac je imao i dobru šansu oko dvadesetog minuta, ali golman "bikova" siguran. Samo pet minuta kasnije Sirigu nije mogao mnogo šta da učini.

Kastiljeho je poslao loptu sa desne strane, Rebić sa jedanaest metara šalje loptu u mrežu. Milan vodi od 25. minuta (1:0).



Posle pauze bez mnogo dešavanja, upravo je Kastiljeho bio među najagilnijima na terenu. Ibrahimović nije uspeo da iskoristi asistenciju Španca po početku drugog dela igre, a sam Kastiljeho ne uspeva da iskoristi dobru šansu u 53. minutu.



Milan se tako posle poraza od Intera u prethodnom kolu vratio uspešnim rezultatima, pobeda ih stavlja na osmu poziciju sa istim brojem bodova kao Parma i Verona koje pak imaju bolju gol razliku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading