Duško Tošić u crveno-belom!

Autor:

Sport

17.02.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači i čelnici kluba voleli bi da trajno zaduži Zvezdinu trenerku i dres... Reč je o igraču oko koga vlada konsenzus javnosti da bi predstavljao veliko pojačanje za srpskog šampiona, posebno u narednim evropskim kvalifikacijama...

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Duško Tošić u opremi Crvene zvezde

Simpatizeri crveno-belih sigurno će posle najnovijih vesti još više maštati. Nekadašnji reprezentativac Srbije trenutno se nalazi u Beogradu, gde trenira sa Crvenom zvezdom.

On je pod ugovorom sa Gvangdžoum, ali zbog epidemije koronavirusa dobio je produženi odmor. I odlučio da formu održava na Marakani.

Sa takvom Tošićevom odlukom složili su se i ljudi iz kluba sa kojim ima profesionalni ugovor.

- Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovde radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovde, kroz rad i dobru atmosferu pomognem treneru Dejanu Stankoviću - rekao je za zvanični sajt crveno-belih Duško Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading