Najbolji strelac u istoriji domaće Superlige nastavlja karijeru u Hrvatskoj!

Autor:

Sport

17.02.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri Ognjena Mudrinskog. I to kakav! Najbolji strelac u istoriji Superlige narednih šest meseci igrače u hrvatskoj Gorici kao pozajmljeni fudbaler poljske Jagelonije.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Mudrinski

Iskusni napadač, rođen 1991. godine, prešao je iz Čukaričkog u redove Jagelonije za 600.000 evra, ali u Ekstraklasi nije uspeo da demonstrira neosporan kvalitet.

Na 12 mečeva postigao je samo jedan gol, tako da mu je trener Ivajlo Petev saopštio da može da pronađe novi klub.

Gorica je tokom ove zime grozničavo tražila ubojitog napadača, jer imaju samo jednog centarfora u igračkom kadru.

Reč je o Afrikancu Ndijajeu. Želeli su u Gorici da vide u svom klubu Komnena Andrića, ali je srpski napadač iz Dinama ultimativno tražio da će igrati na svakoj utakmici.

RepublikaFoto: instagram.com/dinamozagrebfp
Komnen Andrić (levo)

Stručni štab Gorice je odbio takvu mogućnost i okrenuo se Ognjenu Mudrinskom. Rođeni Srbobranac izlazi iz teškog perioda, ali u hrvatskom ligašu imaju velika očekivanja od njega.

Tome u prilog i podatak da je bivši napadač Crvene zvezde već zadužio dres sa brojem devet u novom klubu.

Inače, Gorica će biti četvrti klub iz inostranstva u karijeri Ognjena Mudrinskog. Posle odlične sezone u Crvenoj zvezdi 2013. godine Mudrinski je pojačao Grojter Firt.

Zatim je igrao za Arau i na kraju Jageloniju. Kao internacionalac nije uspevao da prikaže igra iz Srbije, gde je redovno davao golove. Bilo da se bori za šampionsku titulu u Crvenoj zvezdi, bilo da igra za Jagodinu, Čukarički ili Vojvodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading