Oboren rekord: Veronina magična serija bez poraza i dalje traje!

Autor:

Sport

16.02.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko se obraduje utakmici bez golova, međutim, u Veroni mogu da nakrive kapu. Klub sa stadiona „Mark Antonio Bentegodi“ nastavio je sjajnu seriju rezultata i na gostovanju Udinezeu potvrdio da bi mogao da ozbiljno konkuriše za plasman u Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Udineze-Verona

Tim Ivana Jurića odigrao je 0:0, ali je postavio novi klupski rekord, jer je prvi put u istoriji Verone ovaj tim ostao neporažen na osam uvodnih mečeva u kalendarskoj godini.

A rivali nisu bili nimalo navini. Štaviše, samo u minula tri kola ova ekipa izdržala ja na San Siru i Olimpiku, pre osam dana senzacionalno tukla Juventus, da bi remijem na Friuliju potvrdila šesto mesto na tabeli Serije A.

Još je mogla i do pobede, ali je rezervista Matija Zakanji u 76. minutu propustio najbolju šansu na utakmici, dok je srpski reprezentativac Darko Lazović (igrao svih 90 minuta) u finišu tukao pravo u golmana Musa.

Foto: Tanjug/AP
Fabio Borini(levo) u duelu sa Rodrigom Bekaom

Udineze je nastavio seriju loših rezultata, u poslednjih šest rundi osvojio je tek dva boda, a mogao je do pobede samo da nije poništen gol Rodriga de Paula zbog ofsajda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading