MLADI AS VOJVODINE PUCA OD OPTIMIZMA: Mesarović je novi Meleg!

Sport

04.10.2017

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska eksplozija mladog Aleksandra Mesarovića (19). Kvalitetom i radom uspeo je da se izbori za status prvotimca Vojvodine. Ukupno je zabeležio 11 mečeva u dresu novosadskog kluba, u kojem je već devet godina.

RepublikaFoto: Starsport
Mesarović je novi biser iz novosadske fudbalske radionice

- Osećaj je stvarno divan, svaki klinac mašta o tome da jednog dana postane član novosadske "stare dame" - počinje priču Mesarović.

Igra na poziciji ofanzivnog veziste, na kojoj je bio doskorašnji kapiten Dejan Meleg. Ko zna, možda Mesarović i nadmaši bivšeg kolegu.

- Dejan je stvarno vrhunski igrač, a ja našim navijačima za sada mogu da obećam da ću dati sve od sebe i da ću izginuti za grb Voše. Verujem u svoje kvalitete i da ću biti bolji od Melega. Trenutno beležimo dobre rezultate, nadam se da će tako i da ostane.

Igrao je reprezentativne selekcije do 18 i 19 godina, a nedavno je za mladu reprezentaciju zabeležio nastup protiv Gibraltara u kvalifikacijama za EP (4:0).

- Ova generacija ima ogroman individualni kvalitet, na treneru je da sada što bolje uklopi tim, za koji ne sumnjam da može stići do same završnice Evropskog prvenstva. Sa selektorom imam odličan odnos, sjajan je trener, ujedno je i pomoćnik u A timu. Može da nam prenese bogato iskustvo - jasan je Mesarović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading