Nagelsman preti Bajernu: Ne prija im kad pobedimo!

Autor:

Sport

16.02.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Lajpciga Julijan Nagelsman smatra da njegov tim ima velike šanse da se do kraja prvenstva bori za titulu u Bundesligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Julijan Nagelsman

Lajpcig je u subotu pobedio ekipu Verdera sa 3:0 i 32-godišnji Nagelsman kaže da taj rezultat daje psihološku prednost njegovim izabranicima.

Bio je to 13. trijumf ekipe u ovoj sezoni Bundeslige, a Nagelsman veruje da trka tek počinje i da ćemo gledati uzbudljiva tri meseca do kraja prvenstva.

- Uvek je lep osećaj kada ste na vrhu tabele. Možda to nije tako prijatan osećaj za naše rivale, Bajern ili Borusiju Menhengladbah, ne prija im kada vide da smo pobedili.

- Lakše im je kad vide da smo izgubili, jer u tom slučaju ne osećaju tako jak pritisak. Sada sam siguran da će pritisak osetiti. Za nas je uvek bitno da pobedimo, a za njih da vide da smo to uradili - izjavio je Nagelsman.

Bez obzira što to nije rekao, u trci je i druga Borusija iz Dortmunda.

Što se tiče Bajerna, šampion Nemačke od 15.30 časova gostuju ekipi Kelna. Pobeda bi Bavarcima donela povratak na čelo tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading