Grci ispljuvali srpskog sudiju: Doveli ste čoveka iz drugog najprljavijeg prvenstva u Evropi!

Autor:

Sport

15.02.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski arbitar je svojim odlukama i suđenjem doveo čelnike Larise do nervnog sloma.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Jovanović

Sudija iz Srbije Srđan Jovanović pošteno je iznervirao rukovodstvo kluba iz Larise, posebno predsednika Aleksisa Kugijasa, koji ga je otvoreno izvređao posle utakmice.

Larisa je poražena od PAOK-a na svom terenu sa 2:1, a domaćini za to isključivo krive srpskog arbitra koji im nije dosudio penal posle igranja rukom jednog igrača iz Soluna, iako je i VAR to navodno pokazao.

- Srpski pljačkaš nam je stao na put. Džeparoš. Srećan mu odmor na Halkidikiju na leto. Danas smo posle mnogo godina imali priliku da vidimo stranog sudiju u Larisi. Pojma nismo imali zašto su ga doveli. Sada znamo. Da nas opljačka. Umesto deset faulova za nas, svih deset je dosudio za PAOK. Ljudi, da li ste ozbiljni? Doveli ste čoveka iz drugog najprljavijeg prvenstva u Evropi posle Kipra da nam sudi. Čestitke čelnicima saveza - rekao je Kugijas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading