Potvrđene suspenzije Bondžuliću i Kosanoviću!

Autor:

Sport

15.02.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komisija za žalbe FSS potvrdila je tromesečne suspenzije trenerima niškog Radničkog i Javora, Miloradu Kosanoviću i Igoru Bondžuliću.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Komisija je ostala pri stanovištu prvostepenog organa da bi tromesečna suspenzija imala vaspitno dejstvo i predupredila ponavljanje prestupa, prenosi "Žurnal".

Podsetimo, Kosanović i Bondžulić verbalno su se sukobili posle skandaloznog meča u Ivanjici i pobede Radničkog sa neverovatnih 7:0.


Kosanović se potom obrušio uvredama i na navijače Javora, pa mu nije pomogla ni smehotresna stavka u žalbi da nije zabranjeno svađanje sa publikom. Usledile su žalbe, ne i usvajanje iste, pa posle u najmanju ruku čudnih 0:7 i izjava koje su pratile taj susret, uvodnih šest kola drugog dela sezone neće biti ni Kosanovića, ni Bondžulića pokraj terena.

Bondžulić će propustiti duele sa Napretkom, Mladosti, Radom, Spartakom, Radnikom i Čukaričkim, dok će Kosanoviću biti zabranjeno da se pojavi u restriktivnom prostoru na mečevima sa Spartakom, Čukaričkim, Vojvodinom, Inđijom, Partizanom i Mačvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading